De Roofmasters hebben mijn verwachtingen overtroffen

Family Fresh Farms, Australië – dhr Young

“Wij telen telen tomaten in 2 kassen van ieder 2,5 hectare in Peats Ridge, Australië. Veel van onze apparatuur komt uit Nederland omdat daar toch de meest innovatieve en hoogwaardige producten vandaan komen.

Iemand uit mijn netwerk raadde mij Besseling Techniek aan en daar hebben wij nog iedere dag profijt van. Tijdens een werkbezoek aan Nederland kon ik nog net voordat ik terug naar Australië vloog, buiten kantoortijd, de productielocatie bezoeken waardoor ik met eigen ogen kon zien met welk bedrijf ik te maken had. Ik merkte aan alles dat de werknemers van Besseling Techniek de producten niet alleen ontwikkelen en produceren, maar ook echt beleven. Aan kleine details wordt gedacht en ze hebben oog voor mij als klant.

De communicatie was fijn en ondanks de afstand, merkten wij dat het bedrijf er alles aan doet om een voor de klant geschikte machine te ontwikkelen. Geen standaard werk maar aangepast aan onze behoeften. Het belangrijkste is voor ons de betrouwbaarheid, van zowel de machine als het bedrijf dat er achter zit.

Juist vanwege de afstand zijn we erg zelfredzaam geworden en dan is het fijn als je naar bepaalde zaken, zoals de dekwasser, niet hoeft om te kijken. Hij doet waar hij voor is ontwikkeld: wassen in de herfst tot lente en het spuiten van coatings aan het begin van de zomer. De 2 Roofmasters die we hebben aangeschaft laten keer op keer hun meerwaarde zien.”