Besseling Techniek Roofmaster

Over ons: de Besseling Roofmaster

Je zou kunnen zeggen dat we bij Besseling Techniek dekwassers maken. Geavanceerde machines om handmatig, semi- of volautomatisch de daken van grote kassen te bewassen. Duurzaam en effectief. Een indrukwekkende combinatie van betrouwbaar gebruik en zuinig waterverbruik. Licht van gewicht en oerdegelijk. Met een levensduur die je niet in jaren meet, maar in decennia.

En ja, de Roofmaster van Besseling Techniek maakt inderdaad het dak van je kassen schoon en de goten vrij van vuil. Dus dat zou je kunnen zeggen.

Maar dan zou je je vergissen.

Besseling Techniek Roofmaster
Besseling Techniek

Schoner glas, meer licht in de kas

Bij Besseling Techniek maken we namelijk geen apparaten om kassen te bewassen. Wij maken apparaten die voor meer licht in de kas zorgen. Dat is een belangrijk verschil. Een schone kas is niet vies. Maar een kas die meer licht binnenlaat, levert meer op. Iedere procent meer licht zorgt voor één procent meer opbrengst.

De Roofmaster zorgt dat je kas meer opbrengt. Volgens onze klanten wel vier procent meer, en in gebieden met veel vervuiling kan dit percentage nog flink oplopen.

Besseling Techniek Roofmaster

Investering in hogere opbrengst

Dat betekent dat de aanschaf van een Roofmaster een investering is in een hogere opbrengst. Een investering met een hoger rendement dan een vergelijkbare machine. Bijkomend voordeel: meer flexibiliteit. Want je beslist zelf wanneer en hoe vaak er gewassen wordt.

Die belofte maken we waar door een effectieve, betrouwbare en zuinige kasdekwasser, op maat gemaakt en vlot geleverd. Bovendien is er altijd iemand die je kan bellen als er wat aan de hand is.

Besseling Techniek
Besseling Techniek

30 jaar innovatiedrang

Onze producten zijn het resultaat van meer dan 30 jaar innovatiedrang met een scherp oog voor de wensen van telers overal ter wereld. Waaronder gebieden met veel stof en extreme temperaturen, zoals het Midden-Oosten. Dit heeft geresulteerd in dekwassers die stabieler, steviger, betrouwbaarder én zuiniger zijn dan welk ander systeem dan ook.

We bouwen alle componenten zelf, inclusief het besturingssysteem. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van leveranciers. Dat geeft ons meer flexibiliteit en controle over de kwaliteit en levertermijn.

Besseling Techniek Roofmaster

Voor alle typen Venlokassen

Er is een Roofmaster voor elk type Venlokas. Het in eigen huis ontwikkelde besturingssysteem werkt met ieder klimaatsysteem op de markt. Desgewenst via een handige app op je telefoon of tablet. Voor andere typen kassen denken we graag met je mee voor een oplossing op maat.

Besseling Techniek
Besseling Techniek

Uitmuntende klantenservice

Natuurlijk is er weleens een storing. Meestal is dat eenvoudig zelf op te lossen. Voor de andere gevallen staat onze klantenservice voor je klaar. Niet alleen met een luisterend oor, maar ook met een pasklare oplossing. Onze service krijgt een hoge waardering van onze klanten. Daar zijn we enorm trots op.

Besseling Techniek Roofmaster

Harvest the daylight

Zo zorgen we er iedere dag weer voor dat glastuinders overal ter wereld zoveel mogelijk profiteren van het daglicht.

Harvest the daylight met de Roofmaster van Besseling Techniek.

Besseling Techniek