Besseling Techniek Roofmaster

Gerefurbished machines

Na jarenlange trouwe dienst, zijn tuinders soms toe aan een nieuwe kasdekreiniger. Door inruil of door verplaatsing van een bedrijf, kunnen we zodoende geregeld een 2e hands Rotowas, Topcleaner of Roofmaster-light aanbieden.

De levensduur van onze installaties is enorm lang, soms wel 30 jaar. Het komt daarom niet zelden voor dat een “gepensioneerde” machine, elders een nieuw leven kan hebben.

Uiteraard worden deze machines helemaal gereviseerd, voorzien van nieuwe onderdelen en letterlijk opgepoetst. Zo kan een 2e hands machine voor een zachte prijs voor nog eens jarenlange hogere lichtopbrengsten zorgen.

Occasion Roto

Actueel aanbod

In onze werkplaats is de afgelopen tijd druk gewerkt aan het reviseren van een 4m installatie.

Na grondig onder handen genomen te zijn door ons team en voorzien van nieuwe borstels, aandrijving etc, is dit een machine waar u nog jaren plezier aan zult beleven.

Heeft u interesse in deze installatie? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op.

Bel 072-57 19 712 of mail naar info@besselingtechniek.nl voor vrijblijvend advies en extra informatie.

Besseling Techniek Roofmaster

Mijn machine

Peter van Schie, eigenaar van Gällenäs Gronsaker AB in Bralanda, Zweden, heeft in 2020 een totaal gereviseerde machine bij ons gekocht.

“Door de relatief kleine kas van 5000m, waarin ik diverse soorten groenten verbouw, was het voor mij heel interessant om een occasion machine aan te schaffen. Een nieuwe machine was namelijk net een brug te ver.

Deze machine is door een Engelse klant ingeruild en na grondig onder handen te zijn genomen door de specialisten bij Besseling Techniek, heb ik eigenlijk een “gouwe ouwe”. Wat ik fijn vind is dat je er niet aan af ziet of op een andere manier merkt dat deze dekwasser al wat uurtjes gemaakt heeft. Hij is voorzien van nieuwe borstels, slangen, een compleet nieuwe besturing, aandrijving en voorzien van een connectie met mijn telefoon. Zo kan ik vanaf de luie bank thuis, of wanneer ik niet thuis ben, toch de machine aanzetten.

Ha! Toen deze machine voor het eerst ging wassen, waren mobiele telefoons nog niet eens ingeburgerd.”

2e hands Zweden
Australië
2e hands Zweden
Besseling Techniek Roofmaster

Circulair, groen en duurzaam

Besseling Techniek was al vanaf de allereerste installatie (ruim 30 jaar geleden) circulair, groen en duurzaam bezig, al lang voordat het “hip” werd.

Voor ons is geen trend waar we in mee gaan, maar een stukje van ons bedrijfsDNA, een kernwaarde, een vanzelfsprekendheid en, toegegeven, af en toe een uitdaging.

Het spreekt voor ons en onze medewerkers voor zich dat afval goed wordt gescheiden, materialen worden hergebruikt en we binnen de mogelijkheden zo groen en duurzaam zijn. Een door de klant afgeschreven machine zien wij niet als een stuk schroot, maar als een manier om de kwaliteiten van onze producten en ons bedrijf te herontdekken. Immers heeft niet iedere klant het budget om een nieuwe installatie aan te schaffen. Door middel van het aanbieden van een “opknapper”, bieden we zodoende de mogelijkheid om tegen een vriendelijk tarief kennis te maken met ons bedrijf.

Besseling Techniek Roofmaster

In de media

Dat onze manier van werken niet onopgemerkt blijft, blijkt uit diverse artikelen die in de media zijn verschenen. Hieronder een link naar de website van de circulaire maakindustrie, die een mooi artikel aan ons wijdde.

Besseling Techniek